Online alkatrész katalógus

Téli akció!

Tovább »

Total motorolaj!

Tovább »

Ajánlott linkek

A Láng Kereskedelmi Kft. elsősorban a minőségi autóalkatrészek ...

A Targonca Trade 2000 Kft. anyagmozgatási feladatokban segít megoldást találni, valamint szervizhálózata révén nyújt kiemelkedő háttérszolgáltatást.

Weboldalkészítés a Balatonnál. Ha önnek még nincs weboldala...

gkn - lea

 

GKN

kardánkereszte

A GKN vállalatainál több mint 40.000 ember dolgozik 30 országban. A vállalat története 1759-ben kezdődött. Történetük egészen az ipari forradalomig nyúlik vissza, hosszú évekig a világ legnagyobb vasgyáraként működtek, majd az elsők között kezdett autóalkatrészeket gyártani. A GKN termékek előnyei: - kiemelkedően széles választék - prémium minőség

Goetze

 

 

Graf

vízpumpa

A Graf autóalkatrész gyártó céget a húszas évek elején alapították Torinóban, 2003 elejétől a Metelli Spa-val egyesülve működik. Kezdő felszerelésük egy köszörű és egy esztergapad volt. A 60’-as évek óta állítanak elő vízpumpát és féktárcsát.

Hella

világítástechnika, hűtési rendszerek

A Hella piacvezető a gépjárművek világítási rendszereinek fejlesztésében, gyártásában és forgalmazásában.A Behr-rel való egyesülése óta jelentős a szerepe a hűtés- és klímatechnikai piacon is.Számos neves gépjárműgyártó első beszállítója, partnere.

Hengst

szűrők, szűrési rendszerek

A Münsteri székhelyű Hengst GmbH. piacvezető a gépjárművek szűrési rendszereinek fejlesztésében, előállításában és forgalmazásában. Számos neves gyártó fejlesztéseiben is közreműködik, pl.: a Mercedes Actros teljes olaj- és üzemanyag szűrőrendszerét a Hengst gyártja. Termékeit első gyári beszállítóként és utópiaci szereplőként egyaránt értékesíti.

Hermann Peters

fék- és futóműalkatrészek

Az 1947-ben Ennepetalban Hermann Peters által alapított cég a háború utáni újjáépítés során járműalkatrészek kereskedelmével alapozta meg hírét. 1967-től az alapító unokaöccse vette át a vezetést és kezdett kizárólag haszongépjárművekre koncentrálni. Mára világszerte több mint 10 000 cikkszámból álló termékkört forgalmazva a haszongépjármű-utópiac egyik meghatározó szereplőjévé vált. A Car-Go Kft a 90-es évek közepe óta szoros stratégiai partnerként dolgozik együtt a PE céggel, termékeinek széles körét kínálva,apró fékcsőcsatlakozótól a 70kg-os fékdobig.

Herth + Buss

világítástechnika

Az 1925-ben alapított cég több beszállító, köztük a Vignal termékeit forgalmazza. Központjuk Heusenstammban található.

INA

görgők

A Schäffler Csoport INA és FAG márkaneveken világszínvonalon álló minôségû, nagy értékû gördülôcsapágyakat, siklócsapágyakat, lineáris vezetékeket és motorelemeket fejleszt és gyárt a gépgyártás, a légi- és ûrközlekedés, valamint az autóipar számára. Együttvéve olyan széles a termékpaletta, hogy a gördülôcsapágyak területén a legnagyobbak közé tartozik. A mintegy 40.000 sorozatban gyártott katalógustermékkel kereken 60 iparágban és az autóipar számos területén mindenféle alkalmazási igényt ki tudnak elégíteni. Emellett az ügyfeleinkkel közösen számos olyan speciális megoldást is kifejlesztettek, amelyek segítségével az összetettebb csapágyazás technikai feladatok nagyobb üzembiztonsággal és gazdaságosabban végezhetôk el.

Jász Plasztik Kft.

akkumulátorok

Az 1990-ben alapított cég akkumulátor gyártással és feldolgozással foglalkozik.Székhelye Jászberényben van.

Juratek

Tárcsafékbetétek -féktárcsák

A Juratek egyik vezető szereplője az európai utángyártott fékalkatrész piacnak. Termékeiket teljes egészében saját tervezés és fejlesztés alapján gyárttatják, a legkorszerűbb berendezésekkel, ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer keretein belül.

Kawe

tengelykapcsoló-alkatrészek

A KAWE céget 1970-ben Hollandiában alapították és 1978-ig csak belső piacra gyártotta termékeit. Ebben az évben lépett ki a világpiacra, hogy a mai napig számos külföldi telephellyel és viszonteladóval bővüljön. Gyáregységeik vannak a Hollandiai Raalti központon kívül a belgiumi Hasselben és a spanyolországi Barcelonában. Azon cégek közé tartozik akik nem helyezték ki gyártókapacitásaikat Európán kívülre, fontosnak tartják a minőségi termék előállítását, amit az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszer használata is tanúsít.

Kilen

Spirálrugók

 

Knecht

Szűrők

1920 vette kezdetét a MAHLE csoport működése, amikor is dugattyúkat, hengerperselyeket és egyéb motorbelső alkatrészeket iktattak be gyártásba. A MAHLE testvérek a szennyeződések távoltartása végett olaj- és levegőszűrőket is terveztek, és megindult azok gyártása is. A saját gyártmányok minőségének köszönhetően 1937-ben megindult a különböző kivitelű szűrők nagyüzemi termelése, illetve a fő tevékenységnek számító motorbelső alkatrészek gyártása, mely területen jelenleg is a világ egyik meghatározó beszállítói több mint 20 nemzetközi szabadalommal. A KNECHT szűrőcsalád a MAHLE csoport terméke, és fontos tudni, hogy ezek az alkatrészek a legtöbb esetben gyári beépítésű termékek, tehát kimagasló minőségűek. A Knecht termékek előnyei: - első osztályú minőség - kiváló image - folyamatosan bővülő paletta

Knorr Bremse

légfékszerelvények

Az 1905-ben alapított cég az egyik legnagyobb jármű-levegőrendszer fejlesztő, előállító és forgalmazó a világon. Számos jelentős gépjárműgyártó első gyári beszállítója.

KYB

lengéscsillapítók, spirálrugók

A KYB nemcsak Japán, hanem a világ egyik legnagyobb autóipari vállalata, amely a lengéscsillapító és hidraulikus alkatrész piacon szerzett magának előkelő pozíciót. Termékei egytől egyig a prémium kategóriába sorolhatóak, minőségük kifogástalan, és egységesen 2 év garancia érvényes rájuk. A világon minden negyedik autó KYB lengéscsillapítóval hagyja el a gyártósort. KYB lengéscsillapítóval szerelik a Boeing repülőgépeit, valamint Japán leggyorsabb vasútját a Skinkansen -t is, melynek végsebessége a tesztek során 443 km/h volt. A KYB-nak fontos a biztonság, legyen Önnek is az! A Láng Kft. raktárról kínálja a KYB lengéscsillapítóit!

Leart

világítástechnika

A Eurolite Group tagja, gépjármű világítótestek előállításával és forgalmazásával foglalkozik.

Impresszum | Info | Design | PHP | Minden jog fenntartva * Targonca Trade 2000 Kft. * 1990 - 2024
Start Autósbolt Ajka. Autó alkatrészek forgalmazása Veszprém megyében

Bezár

Web Site Impressum

Autóalkatrészek a legjobb áron! Ha autójához alkatrészt keres, az Ajkai Start Autósboltban azonnal megtalálja!

Tulajdonos: Targonca Trade 2000 Kft.

Címsorszöveg: START AUTÓSBOLT AJKA

Linkfelhő: alkatrészek autókhoz, autó alkatrészek, alkatrész vásárlás, eladó autó alkatrészek, motorolajok nagy választékban, olajvásár Ajkán, Veszprém-megyei autósbolt, Fuchs olaj, Mobil olaj, Castrol olaj, motul olaj, spuri,tda,csapágy,lengőkar,laprugó, spirálrugó, üléshuzat, trikó, ragasztó, üveg, radar, központi zár, olajszűrő, levegőszűrő, üzemanyagszűrő, pollenszűrő, fékbetét, motorkerékpár, hiflo filter, tömítés

Készült: 2014. március

 

 

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső

 


Bezár

NetStilus Web Design

Stúdió: 06 87 481 - 709
Mobiltelefon: 06 30 331- 85- 02
Mhelyi telefon: 06 87 581 - 235
Fax: 06 87 343 - 457
E-mail:
Web: www.netstilus.hu


Bezár

Web Site Infó

Autóalkatrészek a legjobb áron! Ha autójához alkatrészt keres, az Ajkai Start Autósboltban azonnal megtalálja!

Weboldalunkon az alábbi szavakra kereshet:

alkatrészek autókhoz, autó alkatrészek, alkatrész vásárlás, eladó autó alkatrészek, motorolajok nagy választékban, olajvásár Ajkán, Veszprém-megyei autósbolt, Fuchs olaj, Mobil olaj, Castrol olaj, motul olaj, spuri,tda,csapágy,lengőkar,laprugó, spirálrugó, üléshuzat, trikó, ragasztó, üveg, radar, központi zár, olajszűrő, levegőszűrő, üzemanyagszűrő, pollenszűrő, fékbetét, motorkerékpár, hiflo filter, tömítés

Címsorszöveg: START AUTÓSBOLT AJKA

Készült: 2014. március

 

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső

 


Bezár

Cidalain

Dinamikus weboldalak készítése. Az oldalon megjelenő információk adatbázisba rendezése. Lehetőség van egyedi tartalomkezelő beépítésére, mely segítségével Ön egyszerűen változtathatja oldalának tartalmát, pl folyamatosan írhat híreket a főoldalra, termékeit naprakészen tarthatja, képeket tölthet fel a galériába, stb.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk, írjon üzenetet az alábbi űrlap segítségével.

Web: cidalain.uw.hu