Online alkatrész katalógus

Téli akció!

Tovább »

Total motorolaj!

Tovább »

Ajánlott linkek

A Láng Kereskedelmi Kft. elsősorban a minőségi autóalkatrészek ...

A Targonca Trade 2000 Kft. anyagmozgatási feladatokban segít megoldást találni, valamint szervizhálózata révén nyújt kiemelkedő háttérszolgáltatást.

Weboldalkészítés a Balatonnál. Ha önnek még nincs weboldala...

air - con

 

Airtex

Vízpumpák

Az Airtex Fairfield-i - (Illinois, U.S. A ) és Feltham-i gyáregysége ( Middlesex ,Anglia) rendelkezik az ISO9001 minôsítési bizonyítvánnyal az üzemanyag- és vízpumpa gyártás területén . Elôbbi a QS 9000 minôsítési díjat is elnyerte. Az Airtex az utángyártott alkatrészek piacán szerzett több mint 70 éves tapasztalatával képes megfelelni a legmagasabb minôségi elvárásoknak. Vízpumpa kínálatuk több mint 1200 különbözô cikkszámot tartalmaz az európai, amerikai és japán típusú gépjármuvekhez

Ajusa

Tömítések

Jó három és fél évtizeddel kezdôdött a fokozatosan bôvülô tömítô birodalom építése. Eredetileg csak tömítéseket gyártott a cég mára sokféle motoralkatrész - hengerfejcsavar, vezérmutengely, hidraulikus szelepemelô - is készül sok egyéb mellett az Ajusanál . A vállalatnak vezérképviselete van az Egyesült Államokban, Mexikóban, Brazíliában, Oroszországban és Kínában. Mintegy százféle típushoz készítenek a dél-spanyolországi üzemben utángyártott termékeket sok tízezres tételekben. Gyakorlatilag az összes gépjármutípushoz, a személy- és teherautóhoz, mezôgazdasági erôgéphez, kommunális eszközhöz egyaránt. Szakmai körökben közismert, hogy 1995-ig a tömítések alapanyaga azbeszt volt. A világon elsôként az Ajusa hagyta el ezt a mérgezô anyagot, s ma már környezetkímélô technológiát alkalmazva mutat példát, melynek bizonyítéka a legkorszerubb ISO-14001 minôségi tanúsítvány. A spanyol gyárban kezdettôl honosak az éppen aktuális csúcstechnológiák: a számítógéppel vezérelt gyártási folyamatok mindennapi gyakorlatnak számítanak a lézertechnika alkalmazásával együtt. Egyúttal rugalmas is a cég: hajlandók akár 25 darabos (!) sorozat legyártására is. Az idei gyártmánykatalógus csaknem kétezer oldalon sorolja és mutatja be a számtalannak tetszô termékválasztékot. A kétévente frissített katalógusuk nyomtatott és elektronikus formában is elérhetô.

Armafilt

Szűrők

Bizonyára sokan ismerik cégünk egy jelentős beszállítóját, a szűrőgyártással foglalkozó ARMAFILT Részvénytársaságot. A vállalat 1992-ben alakult az ARMAFILT Ipari Szövetkezet jogutódaként. Akik szeretnének érdekességeket és hasznos információkat megtudni e sikeres hazai cég életéről, azoknak ajánljuk cikkünk elolvasását. Jogelődjét 1949-ben alapították, elsődlegesen ipari profillal. Az ARMAFILT soha nem volt állami tulajdonú vállalat, szövetkezeti formában működött és az évek során több nagy szövetkezet összeolvadásával alakult ki a mai szervezet közvetlen elődje, jelenleg közel 100 dolgozót foglalkoztat. Az első LADA személygépkocsik megjelenése után 1973-ban kezdtek fémházas olajszűrőket gyártani. Saját fejlesztésük volt 1976-ban az olajtükrös levegőszűrő kiváltására gyártott papírbetétes levegőszűrő. Ma már az európai és távol keleti gépjárművek számtalan típusához gyárt vagy forgalmaz szűrőt az ARMAFILT Rt. A legújabb termékcsalád az utastér-levegőszűrők, az úgynevezett pollenszűrők, melyek gyártásával jelentős sikereket értek el itthon épp úgy, mint Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Izraelben és várhatóan sok más országban is. Ahhoz, hogy a jelenleg gyártott több mint 800 féle terméket elő tudják állítani, jelentős és megbízható műszaki, technológiai háttérre van szükség. A szűrőgyártás a hiedelmekkel ellentétben egy nagyon költséges ipari tevékenység, melynek szigorú előírásai és nagy helyigénye van. Egyműszakos munkarendben évi több mint 2 millió darab szűrőt gyártanak. A gépek, amelyekkel a szűrőket gyártják, más neves szűrőgyártók által is használt nagyteljesítményű célgépek illetve saját fejlesztésű berendezések. A gyártási technológiát és a technológiai berendezéseket folyamatosan fejlesztik, különös tekintettel a környezetvédelmi előírásokra. Az állandó kiváló minőség biztosítása érdekében 1998. óta ISO 9001-1994 minőségbiztosítási rendszert alkalmazva működteti folyamatait, ellenőrzi termékeit. A Láng Kft az ARMAFILT szűrőpaletta teljes egészét- közel 900 cikkszám - raktárról biztosítja mindenki számára a legkedvezőbb árakon!

Ate

Fék- és kuplunghidraulika

Ma a Continental Teves AG csoport a világ minden részén az autóipar vezető beszállítójának számít. Alfred Teves és vállalata 1898 óta dolgozik azon, hogy a dinamikát uralni tudjuk; ők fejlesztették ki többek közt a hidraulikus féket és az ABS rendszert is. Fékrendszereit a versenyautókban is megtalálhatjuk.

Auger

 

A jól ismert török Sampa németországi leányvállalataként az Auger széles választékban kínálja kiváló ár-érték arányú termékeit.

Banner Batterien

Akkumulátorok

A céget 1937-ben Herr Artur Rankweil alapította a voralbergi Rankweilben.A második világháború utáni időszakban jelentős fejlődésnek indult, a 60´-as évek végére 25%-ra növelte jelenlétét az osztrák piacon. 1967-től megkezdték a terjeszkedést a világpiacon, mára több mint 40 országba exportálnak. Számos gépkocsigyártónak beszállítói,pl.:Daimler-Chrysler AG., BMW, Audi.

Bendix

Fékhidraulikák

 

Beral

Fékbetétek, fékkopásjelzők

Az 1942-ben alapított Beral márka a Federal-Mogul SA konszern fékbetét és féktartozék gyártó prémiumgyártmánya. Számos neves európai haszongépjárműnek gyári beszállítója. Utópiacon értékesített termékei is a legkifogástalanabb gyári minőséget képviselik

Blacktech

Légrugók

A HSS Otomotiv ve Lastik Sanayi, a Blacktech termékek előállítója- a világ egyik legnagyobb légrugó gyárában a törökországi Bursa-ban 14000 m2-en évi több mint 2 000 000 egységet állít elő. A cég rendelkezik ISO/TS 16949 minősítéssel és általánosságban véve kiemelt hangsúlyt fektet a minőségre, miközben termékeit igazán kedvező áron kínálja.

Boge

Lengéscsillapítók

A Boge autóalkatrész-gyárat száz évvel ezelőtt Bielefeldben alapította Otto Boge. Ma a cég a ZF Trading csoport tagjaként több mint 4.400 autótípushoz gyárt alkatrészeket Schweinfurtban. A Láng Kft. 2005 óta forgalmaz Boge lengéscsillapítókat. A kiváló német Boge termékek két lengéscsillapító termékvonallal, a Boge automatic és a Boge turbo minőségével prémium kategóriát képviselnek a lengéscsillapító palettán, minden útszakaszon biztonságot és kényelmet garantálva. A Boge termékek előnyei: A Boge automatic lengéscsillapítók egy új autó vezetésének élményét biztosítják a kényelmet kedvelő gépkocsi tulajdonosoknak. Aki viszont a sportos-dinamikus vezetési stílusra helyezi a hangsúlyt, annak a Boge turbo a legjobb választás.

Bosal

kipufogók, katalizátorok, vonóhorgok, tetőcsomagtartók, precíziós csövek

A világ egyik vezető autóalkatrész-gyártója a Bosal. Az 1923-ban, Hollandiában alapított cég többek között kipufogókat, katalizátorokat, vonóhorgokat, tetőcsomagtartókat és precíziós csöveket készít. A cégcsoport magyar leányvállalata, a BOSAL-AUTÓFLEX Kft. közel 20 éves múltra tekint vissza. A Kecskemét-Kadafalvi Heliport Ipari Parkban működő cég a legnagyobb vonóhorog gyártó üzem kelet-közép Európában, több mint 400-féle autótípushoz gyárt vonóhorgot. Az Európai vonóhorog piacot vezető Bosal 1400 féle vonóhorgából közel 700-félét a BOSAL-AUTÓFLEX Kft. gyárt. Az alapanyagok megmunkálása, a hegesztés, a festés és az összeszerelés, azaz a technológiai folyamat valamennyi fázisa a legkorszerűbb gépsorokon, világszínvonalú technológiával, többek között lézeres vágóasztal, automata hegesztőrobotok, és automata KTL festősor alkalmazásával történik. A cég termelési volumene az elmúlt öt év alatt megduplázódott, 2007-ben 260 ezer db vonóhorgot gyártottak. A Magyarországon vonóhorog piacvezető BOSAL megfelel mind a belföldi és az EU szabványoknak egyaránt. Vonóhorgainak 99%-ka EC 94/20 engedéllyel rendelkezik. A BOSAL-AUTOFLEX Kft. 2006-ban olyan festési eljárást vezetett be (KTL), mely során a festék kis mértékben az elektromos áram hatására bediffundál a fém felületébe, ezzel dupla fedőréteget képez. Kisebb sérülések esetén sem rozsdásodik a vonóhorog. Ezzel az eljárással a cég festése megfelel a gyári igényeknek, és a 400 órás sós spray tesztnek. Vannak vonóhorog gyártók, akik horganyozzák, galvánozzák termékeiket. A felület szép egy ideig, de a folyamatok során savazási eljárásra kerül sor, mely rongálja, gyöngíti a hegesztést. Az Európai Uniós szabvány nem engedélyezi biztonsági termékek horgonyzását, galvánozását. A több mint 20 éves múltban minimális szerelési reklamáció fordult elő. Manapság 5-6 ezer darabos heti értékesítés mellett 1-2 reklamáció jelentkezik, de ezek sem minőségi reklamációk. A BOSAL termékek előnyei: piacvezető minőség, versenyképes ár, folyamatosan frissülő választék, vezető cég a fejlesztésben

Bosch

diesel és világítástechnika

Az 1886-ben alapított stuttgarti székhelyű Robert Bosch Gmbh a világ egyik legjelentősebb dieseltechnikával és autóvillamossággal foglalkozó cége. Világszerte 270 gyáregységgel és 261 300 dolgozóval élenjárnak a globális termelésmegosztásban és a műszaki fejlesztésekben.

Brembo

féktárcsák, fékbetétek

A Brembo 1961-ben családi vállalkozásként jött létre. Olaszországban elsőként itt készítettek utángyártott féktárcsát. Rövid idő alatt a kétkerék meghajtású autók piacán vezető fékrendszer-gyártóvá váltak.

1980-ban nagy újításként megalkották az alumínium féknyerget, amit a Porsche, Mercedes, Lancia, BMW, Nissan és Chrysler is adoptált. 2001 óta sok rangos díjat nyertek el, melyre több új autógyártó, és az alkatrész-utángyártó cég is csatlakozott a Brembo partnerek sorába. Napjainkra, a Brembo cég Európa egyik elit fékalkatrész gyártójává nőtte ki magát. Többek között Brembo féktárcsa található a Forma 1 világbajnok Ferrari autó(já)ban is!

A Brembo termékek előnyei:

Az „easy check” tárcsák mellett nyomós érv az, hogy szerkezeti állapotuk nagyon könnyen, mindenfajta mérőeszköz nélkül ellenőrizhetőek. Ez nagy könnyebbséget, biztonságot jelent az autósoknak is, hiszen a kopásértéket egyszerűen megvizsgálva tudják, mikor ildomos felkeresniük a szervizt. A prémium márkájú autóknál az esztétikai megjelenés is nagyon fontos a jármű minden területén. Ez az érv is a Brembo mellett szól. A 11, 21 –es jelű féktárcsák korróziógátló anyaggal vannak kezelve, rozsdásodás kizárva. A Brembo tárcsák valamivel drágábbak, mint a hagyományos kivitelek, de többlet értéket tartalmazva, többlet szolgáltatást adva használójuknak, kifizetődik az áruk.

Brigade

tolatásjelzők

A Brigade Electronics Plc.-t 1976-ban alapították az angliai South Darentben.A világon az egyetlen cég amely komplett rendszerben kínálja a biztonsági hangjelzőkészülékeket.

Cojali

légfékkomponensek, viszkoventilátorok, automata fékkarok

Az 1991-ben alapított Cojali S.L. a Jalair Group részeként Spanyolország egyik vezető légfékkomponens és viszkoventilátor gyártója. Székhelyük Spanyolországban Campo de Criptan-ban található, de leányvállalataik vannak Németországban, Franciaországban és Olaszországban is. Termékeik az I NET minőségbiztosítási rendszer felügyelete alatt készülnek és a világ 32 országába jutnak el.

Contitech

légrugók, ékszíjak

A Hannoveri székhelyű ContiTech Luftfedersysteme GmbH Európában piacvezető, a világpiacon a második légrugó előállító és forgalmazó. Világszerte számos gyáregységgel rendelkezik. Számos európai és amerikai neves járműgyártó beszállítója.

 

Impresszum | Info | Design | PHP | Minden jog fenntartva * Targonca Trade 2000 Kft. * 1990 - 2024
Start Autósbolt Ajka. Autó alkatrészek forgalmazása Veszprém megyében

Bezár

Web Site Impressum

Autóalkatrészek a legjobb áron! Ha autójához alkatrészt keres, az Ajkai Start Autósboltban azonnal megtalálja!

Tulajdonos: Targonca Trade 2000 Kft.

Címsorszöveg: START AUTÓSBOLT AJKA

Linkfelhő: alkatrészek autókhoz, autó alkatrészek, alkatrész vásárlás, eladó autó alkatrészek, motorolajok nagy választékban, olajvásár Ajkán, Veszprém-megyei autósbolt, Fuchs olaj, Mobil olaj, Castrol olaj, motul olaj, spuri,tda,csapágy,lengőkar,laprugó, spirálrugó, üléshuzat, trikó, ragasztó, üveg, radar, központi zár, olajszűrő, levegőszűrő, üzemanyagszűrő, pollenszűrő, fékbetét, motorkerékpár, hiflo filter, tömítés

Készült: 2014. március

 

 

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső

 


Bezár

NetStilus Web Design

Stúdió: 06 87 481 - 709
Mobiltelefon: 06 30 331- 85- 02
Mhelyi telefon: 06 87 581 - 235
Fax: 06 87 343 - 457
E-mail:
Web: www.netstilus.hu


Bezár

Web Site Infó

Autóalkatrészek a legjobb áron! Ha autójához alkatrészt keres, az Ajkai Start Autósboltban azonnal megtalálja!

Weboldalunkon az alábbi szavakra kereshet:

alkatrészek autókhoz, autó alkatrészek, alkatrész vásárlás, eladó autó alkatrészek, motorolajok nagy választékban, olajvásár Ajkán, Veszprém-megyei autósbolt, Fuchs olaj, Mobil olaj, Castrol olaj, motul olaj, spuri,tda,csapágy,lengőkar,laprugó, spirálrugó, üléshuzat, trikó, ragasztó, üveg, radar, központi zár, olajszűrő, levegőszűrő, üzemanyagszűrő, pollenszűrő, fékbetét, motorkerékpár, hiflo filter, tömítés

Címsorszöveg: START AUTÓSBOLT AJKA

Készült: 2014. március

 

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső

 


Bezár

Cidalain

Dinamikus weboldalak készítése. Az oldalon megjelenő információk adatbázisba rendezése. Lehetőség van egyedi tartalomkezelő beépítésére, mely segítségével Ön egyszerűen változtathatja oldalának tartalmát, pl folyamatosan írhat híreket a főoldalra, termékeit naprakészen tarthatja, képeket tölthet fel a galériába, stb.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk, írjon üzenetet az alábbi űrlap segítségével.

Web: cidalain.uw.hu